California ( 8 szt.) – krewetka w panko, świeży ogórek, serek Philadelphia, obłożone ikrą z ryb latających Hosomak ( 6 szt.) – paluszek krabowy, świeży ogórek Nigiri ( 2 szt.) – pstrąg wędzony na zimno Gunkanmaki ( 2 szt.) – z sałatą goma wakame posypaną pudrem z imbiru
Hosomak ( 6 szt.) – awokado, sezam California ( 4 szt.) – węgorz unagi, sos kabayaki, płatki migdałów, serek Philadelphia, kawior z ryb latających, tykwa, ogórek Futomak (6szt.) – ryba maślana w panko, serek Philadelphia z wasabi, sałata, ogórek Nigiri (2szt.) – kalmar w panko
Futomak ( 6 szt.) – sałata, ogórek, awokado, grzyby shiitake marynowane w sosie teryiaki California ( 4 szt.) – papryka, oshinko, tofu, sezam Gunkan maki ( 2 szt.) – ogórek, sałata goma wakame Nigiri mango ( 2 szt.)