Opcja 1
koszt: 86zł/os
ZUPA:
(do wyboru)
* Wegański Bulion z pierożkami lub
* Tom Yum kurczak
DANIA GŁÓWNE:
serwowane w podgrzewanych paterach na osobnym stole w formie bufetu lub w półmiskach naśrodek stołu
* Kurczak w esencjonalnym sosie dyniowym ze śliwkami i pomarańczą
* Dorsz w Bananowym Curry z liśćmi limonki i chilli
* Krewetki w sosie Orzechowym (3szt/os)
* VEGAN: Żółte Curry z Tofu lub grzybowa potrawka po tajsku
DODATKI:
* Ryż jaśminowy
* Makaron u-dong
* Sałatka
Opcja 3
koszt: 147zł/os
Serwowana wielo-porcjowo na osobnym stole w formie bufetu lub na środek stołu w półmiskach.
PRZEKĄSKI:
(3 różne do wcześniejszego ustalenia)
(porcje dostosowana do ilości osób)
* Sałatka Jarzynowa
* Śledź z żurawiną i mango
* Placuszki rybne z dorsza
* Babeczki z pastą krabową
* Kruche babeczki zapiekane z grzybami leśnymi i serem
* VEGAN: Satay z tofu z sosem orzechowym
* VEGAN: Tortilla z guacamole i suszonymi pomidorami
ZUPA:
(1 do wyboru)
* Domowa zupa grzybowa
* Barszcz czerwony z krokietem
* Wegański bulion z pierożkami warzywnymi
* Tom Yum z kurczakiem
DANIA GŁÓWNE:
(4 różne do wcześniejszego ustalenia)
serwowane w podgrzewanych paterach na osobnym stole w formie bufetu lub w półmiskach na środek stołu.
* Polędwica z dorsza w sosie śmietanowo porowym
* Polędwica z dorsza w bananowym curry
* Kurczak w sosie pomarańczowo dyniowym
* Karkówka w słodkim chilli z cebulka
* Polędwiczka wieprzowa w kremowym sosie śliwkowym z rozmarynem
* Polędwiczka wieprzowa w aromatycznym sosie grzybowym
* VEGAN:Pierogi ręcznie lepione z kapustą i grzybami leśnymi (3szt/ osoba) – na życzenie możliwa większa ilość 3.85zł/szt.
* VEGAN: Grzybowa potrawka po tajsku
DODATKI:
* Ryż
* Makaron u-dong
* Sałatka – dwa rodzaje
* Dipy i sosy do przekąsek